У Греції людей евакуювали морем з острова біля Афін через пожежі

Читать на русском
У Греції сотні людей евакуювали човнами з острова неподалік Афін на тлі масштабних пожеж, які вирують в країні четвертий день.

У Греції сотні людей евакуювали човнами з острова неподалік Афін на тлі масштабних пожеж, які вирують в країні четвертий день.

Судна берегової охорони, яким допомагали туристичні човни, з вечора четверга евакуювали 631 людину з трьох пляжів на острові Евбея. Пожежі там тривають з вівторка, полум'я охопило велику територію соснового лісу і досягло моря, пише Reuters.

Лісові пожежі у Греції дісталися Стародавньої ОлімпіїУ Греції через сильні лісові пожежі евакуювали села, розташовані на західному Пелопоннесі.

За словами представника берегової охорони, евакуйовані були переведені в безпечне місце. Морський патруль продовжує роботу на випадок надзвичайної ситуації.

Небо над Афінами знову затягнуло густим димом від лісових пожеж на північній околиці міста, які відновилися в четвер після згасання на початку тижня.

Нагадаємо, сильні пожежі в Греції спалахнули у липні. На острові Евбея і в передмістях Афін вогонь зруйнував або пошкодив понад 200 будинків.

Україна направить до Греції пожежників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: