Кулеба і Єрмак провели у Вашингтоні переговори

Читать на русском
Основною темою обговорення візиту стала підготовка візиту президента Володимира Зеленського та його зустріч з президентом США Джозефом Байденом
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в рамках свого візиту до Вашингтона зустрілися з радником президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном.

Про це повідомляє пресслужба офісу президента в середу, 4 серпня.

Основною темою обговорення візиту стала підготовка візиту президента Володимира Зеленського і його зустріч з президентом США Джозефом Байденом, яка намічена на 30 Серпня. Також сторони обговорили ситуацію на Донбасі та стратегічне партнерство двох держав.

«Особливу увагу було приділено питанням розширення стратегічного партнерства між двома державами та останнім досягненням у процесі реформування судочинства в Україні та інших важливих реформ», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в Білому домі офіційно оголосили, що чекають українського президента у Вашингтоні 30 серпня.

4 серпня стало відомо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і глава офісу президента Андрій Єрмак прибули до Вашингтона для підготовки візиту Володимира Зеленського в США. Під час візиту вони повинні зустрітися, зокрема, з главою Держдепартаменту США, сенаторами та іншими політиками Сполучених Штатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: