Зеленський і Байден обговорюватимуть нормандський формат і «Північний потік-2» – Корнієнко

Читать на русском
Президенти обговорять теми, які мають найбільшу важливість для України та її безпеки, а також відносин зі Сполученими Штатами
Зеленський і БайденДзеркало тижня

Президент України Володимир Зеленський і президент США Джозеф Байден під час зустрічі у Вашингтоні обговорять проблему з газопроводом «Північний потік-2», енергетичну безпеку, Нормандський формат і припинення війни на Донбасі.

Про це розповів народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко в ефірі телеканалу «Україна 24».

Зависокі очікування: що змінить зустріч Байдена та ЗеленськогоЧи вдасться Україні досягти поставлених цілей у Вашингтоні, та як зустріч двох президентів позначиться на двосторонніх відносинах між Україною та США ‒ дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Президент буде ставити питання і по «Північному потоку-2», по енергетичній, національній безпеці, по залученню так чи інакше США до Нормандського формату. Ми спробуємо пояснити, як ми бачимо виконання Мінських угод, як ми бачимо мирний процес. Треба підіймати питання і про обсяги військової допомоги, їх точно можна збільшувати, ми очікуємо від американського народу більше допомоги. Звичайно, це економічні питання, захист інвесторів» - підкреслив депутат.

Нагадаємо, що зустріч глави Білого дому Джо Байдена і лідера України Володимира Зеленського відбудеться 30 серпня в США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: