Арахамія прокоментував чутки про можливу відставку міністра оборони

Читать на русском
Арахамія підкреслив, що питання звільнення міністра оборони - це питання вертикалі президента України, а зважаючи на швидкий візит делегації України в США чутки про відставку Тарана тільки шкідливі
Давид Арахаміяinforesist.org

Попри те, що у Верховної ради є питання до деяких міністрів, зараз немає ніякої інформації про те, що міністра оборони Андрія Тарана будуть відправляти у відставку.

Про це заявив глава фракції «Слуга народу» в парламенті Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Думаю, що питання Міністра оборони – це питання вертикалі президента, ми погоджуємо, президент висуває кандидата або навпаки, пропонує його прибрати з посади. Ми як партія президента будемо підтримувати рішення, яке нам пропонуватиме Верховний головнокомандувач. Станом на зараз такої немає інформації, що пан Таран піде у вересні або жовтні. Зараз ми готуємося до поїздки в США, думаю, пан Таран буде там відігравати велику і значну роль, тому мені здається, що ЗМІ зараз неправильно поширюють інформацію, навіть якщо вона буде мати якісь обґрунтування і підтвердження восени, зараз це буде шкодити інтересам України. Якщо він буде сприйматися як тимчасовий міністр, не буде сильної дискусії в США. Я пропоную це питання зараз не підіймати, поки ми не побачимо восени якісь документи» - сказав він.

Нагадаємо, після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова виникли чутки, що будуть звільнені ще кілька міністрів. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що питання про нові відставки міністрів можуть підняти восени. Зараз під питанням три кандидатури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: