Зеленський зажадав посилити роботу в ЗСУ після кадрових перестановок

Читать на русском
Президент додав, що сподівається на взаємодію на всіх рівнях у Збройних силах, Міноборони та в структурах сектору безпеки
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Кадрові перестановки у Збройних силах України - продовження перестановок, які останнім часом пройшли по всьому сектору безпеки.

Про це повідомляє пресслужба президента у вівторок, 27 липня.

«Сфера оборони повинна функціонувати стабільно, скоординовано, з чіткою перспективою і без непорозумінь між керівниками» - заявив президент.

Зеленський додав, що слід активізувати роботу в Міноборони та ЗСУ.

«Ротації або заміна керівників не повинні розглядатися як щось надзвичайне. Якщо є необхідність змінити керівний погляд на конкретному напрямку, це потрібно робити» - підкреслив він.

Президент додав, що сподівається на взаємодію на всіх рівнях у Збройних силах, Міноборони та в структурах сектору безпеки, що дозволить не допускати помилок і підвищити ефективність захисту України.

«Від того, як побудовані відносини між керівниками, залежить виконання багатьох завдань - від підготовки державного оборонного замовлення до конкретної роботи з нашими військовими на передовій, їх забезпечення. Очікую від керівництва Міністерства оборони та Збройних сил якісної взаємодії та чіткого визначення перспектив для кожного українського військового – як на професійному, так і на соціальному рівні», – додав Зеленський.

Нагадаємо, 27 липня стало відомо, що Руслан Хомчак залишає посаду головнокомандувача Збройними силами України за рішенням президента Володимира Зеленського. Новим головнокомандувачем ЗСУ був призначений Валерій Залужний.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: