Мільйонний хабар: за заступника голови Харківської облради та адвоката внесли заставу

Читать на русском
За підозрюваних у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди внесли заставу, визначену як альтернативу перебування у слідчому ізоляторі.
Андрій Малиш

За підозрюваних в одержанні неправомірної вигоди заступника голови Харківської обласної ради Андрія Малиша та спільника-адвоката Руслана Танабаша внесли заставу.

Про це в коментарі «Слово і діло» повідомила керівниця відділу комунікацій Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис.

«За підозрюваних заступника голови Харківської обласної ради та адвоката внесли заставу у повному обсязі», – сказала вона.

Як відомо, ВАКС заарештував заступника голови Харківської облради Малиша з альтернативою 4,75 млн грн. Його ж спільника-адвоката Танабаша теж заарештували, але заставу визначили в 713 700 грн.

Нагадаємо, ввечері 22 липня НАБУ і САП викрили на одержанні хабара заступника голови Харківської облради та адвоката. За версією слідства, чиновник і його спільник вимагали гроші у директора одного з харківських комунальних підприємств. В обмін вони обіцяли не звільняти його із займаної посади. Хабар передавали по частинах. При передачі останньої частини в 350 тис.грн. зловмисників затримали. За даними «Слово і діло», йдеться про заступника голови Харківської облради Андрія Малиша.

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру заступнику голови Харківської обласної ради та повідомила, що НАБУ і САП розслідують цю справу спочатку 2021 року і весь цей час тривало слідство.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: