Заступника голови Харківської обласної ради спіймали на мільйонному хабарі

Читать на русском
Чиновник і його подільник вимагали гроші у директора одного з харківських комунальних підприємств. В обмін вони обіцяли не звільняти його із займаної посади
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Національне антикорупційне бюро України викрило на отриманні хабаря заступника голови Харківської обласної ради та його спільника-адвоката.

Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупціонної прокуратури.

«НАБУ і САП викрили «на гарячому» заступника голови Харківської облради і його спільника-адвоката після отримання ними останньої частини неправомірної вигоди в 1 млн 50 тисяч грн», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що чиновник і його подільник вимагали гроші у директора одного з харківських комунальних підприємств. В обмін вони обіцяли не звільняти його із займаної посади. Хабар передавали по частинах. При передачі останньої частини в 350 тис.грн. зловмисників затримали.

За даними «Слово і Діло», мова в повідомленні НАБУ може йти про Андрія Малиша. Він обрався до Харківської облради від Партії ОПЗЖ.

Нагадаємо, раніше НАБУ викрило в Черкаській області чиновника Держгеокадастру, який за 10 тисяч доларів обіцяв передати землю в приватну власність.

Також у Чернівцях правоохоронні органи затримали помічника народного депутата. Його підозрюють в отриманні хабаря в розмірі 5700 доларів. В обмін помічник депутата обіцяв вплинути на Чернівецьку міську раду в питанні виділення землі учасникам ООС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: