Помічника народного депутата спіймали на хабарі – Офіс генпрокурора

Читать на русском
Правоохоронці затримали помічника нардепа під час отримання другої частини грошей. Наразі проводяться слідчі дії, затриманому готується повідомлення про підозру
Фото з місця подійgp.gov.ua

У Чернівцях правоохоронні органи затримали помічника народного депутата. Його підозрюють в отриманні хабаря в розмірі 5700 доларів. В обмін помічник депутата обіцяв вплинути на Чернівецьку міську раду в питанні виділення землі учасникам ООС.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

«За даними слідства, він вимагав та отримав від волонтера 5700 доларів США неправомірної вигоди за надання впливу на посадових осіб Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради та за сприяння у прийнятті сесії Чернівецької міської ради рішення про надання дозволів на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків за заявами учасників ООС», - повідомила генпрокуратура.

Правоохоронці затримали помічника нардепа під час отримання другої частини грошей. Наразі проводяться слідчі дії, затриманому готується повідомлення про підозру.

Як повідомляє УНІАН, підозрюваним у скоєнні злочину є Петро Стратійчук, помічник нардепа від «Слуги народу» Георгія Мазурашу. Видання зазначає, що цю інформацію підтвердив сам депутат.

«Наскільки я знаю Петра, він взагалі-то протилежних принципів. Дуже дивна історія», - прокоментував ситуацію нардеп.

Нагадаємо, 8 липня стався скандал з ще одним нардепом СН. Відомий участю в масштабному корупційному скандалі народний депутат Олександр Юрченко влаштував дорожньо-транспортну пригоду у Львові. При цьому нардеп опинився в стані наркотичного сп'яніння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: