У МВФ назвали терміни повернення місії Фонду в Україну

Читать на русском
Місія МВФ повернеться в Україну у вересні 2021 року, і Георгієва сподівається на продуктивну співпрацю з владою України
Кристаліна Георгієваpicture-alliance

Директор Міжнародного валютного фонду Кристаліна Георгієва назвала можливі терміни повернення місії МВФ в Україну і прокоментувала розмову 28 липня з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Георгієва написала у своєму Twitter.

«Дуже конструктивна телефонна розмова з президентом України Володимиром Зеленським щодо сталого економічного прогресу України, досягнутого в рамках програми МВФ» - зазначила вона.

Рік без траншів: чи є майбутнє у співпраці між Україною та МВФНардепи декларують намір реструктуризувати борги перед МВФ, а президент натякає на можливість перегляду умов співпраці із Фондом. Що відбувається у відносинах з МВФ та якими будуть наслідки у разі зупинення кредитування – аналізував Олександр Радчук.

Георгієва додала, що місія МВФ повернеться в Україну у вересні 2021 року, і вона сподівається на продуктивну співпрацю з владою України.

Нагадаємо, що 28 липня президент України Володимир Зеленський провів бесіду в телефонному режимі з директором Міжнародного валютного фонду Кристаліною Георгієвою. Сторони обговорили хід виконання Україною умов для отримання наступного траншу за кредитною програмою.

Раніше міністр фінансів Сергій Марченко анонсував підписання угоди між Україною і МВФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: