Президент і віцепрезидент США не приїдуть на саміт Кримської платформи – Кент

Читать на русском
При цьому Кент заявив, що у Вашингтоні-де розуміють важливість Кримської платформи й мова йде в цьому випадку не тільки про саміт.
Джордж Кентradiosvoboda.org

Делегацію від Сполучених Штатів Америки під час установчого саміту Кримської платформи в Києві 23 серпня представлятиме член уряду США. Ні президент, ані віцепрезидент відвідувати саміт не планують.

Про це заявив заступник помічника державного секретаря США з питань Європи та Євразії Джордж Кент в інтерв'ю Радіо Свобода.

«Від нас буде член кабінету. Не президент і не віцепрезидент» - сказав він.

«Кримська платформа»: чи вдасться запустити план із деокупації півостроваСаміт Кримської платформи приверне увагу не лише до теми Криму, але й до ідеї перезапуску системи міжнародної безпеки. Чи зможе масштабний дипломатичний саміт припинити російську агресію – аналізував політолог Олександр Радчук.

При цьому Кент заявив, що у Вашингтоні-де розуміють важливість Кримської платформи і мова йде в цьому випадку не тільки про Саміт.

Як відомо, саміт Кримської платформи відбудеться в Києві 23 серпня цього року. Участь у саміті візьмуть представники різних країн, зокрема США. Німеччина також підтримала ідею Кримської платформи.

Нагадаємо, раніше голова МЗС України Дмитро Кулеба заявляв, що Росія створила групу, щоб «завалити» саміт Кримської платформи.

У МЗС вирішили, що не оголошуватимуть імена лідерів, які приїдуть на саміт Кримської платформи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: