Мінкультури повідомило причину санкцій проти Wildberries

Читать на русском
Напередодні Володимир Зеленський ввів санкції РНБО проти російського онлайн-рітейлера Wildberries, його засновників і керівників.
фото: Facebook Олександра Ткаченка

Санкції Ради з нацбезпеки і оборони проти російського ритейлера Wildberries є ще одним кроком у боротьбі за очищення українського інформаційного простору від російської агресії.

Про це заявив міністр культури Олександр Ткаченко у своєму Telegram.

Згідно з його словами, ритейл з РФ Wildberries, який, в тому числі, продавав російську пропаганду і форму російських солдатів - не буде працювати в Україні.

«Антиукраїнським тезисам, книгам, наративам - не місце в Україні. МКІП робитиме все можливе, щоб протистояти інформаційним загрозам. Наступний крок - російські ОТТ-платформи», - сказав Ткаченко.

Засідання РНБО: які рішення ухвалювали і як вони реалізуютьсяПроти кого і коли вирішила ввести санкції Рада нацбезпеки і оборони, і як реалізуються рішення.

Зазначимо, що напередодні президент України Володимир Зеленський ввів санкції Ради нацбезпеки і оборони проти російського онлайн-рітейлера Wildberries, його засновників і керівників. Також санкції введені проти «представництва ДНР» у Франції.

Нагадаємо, що в Офісі президента заявили, що санкції Ради національної безпеки і оборони є ефективним інструментом.

Раніше ми повідомляли, що колишній секретар РНБО Олександр Данилюк розповів про підготовку санкцій щодо Медведчука.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: