Президент представив нового Голову Служби зовнішньої розвідки

Читать на русском
За словами Зеленського, Литвиненко добре розуміє ті завдання, які сьогоднішній день ставить перед СЗР.
Представлення Литвиненкаpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський 23 липня представив колективу Служби зовнішньої розвідки України (СЗРУ) нового керівника - Олександра Литвиненка, який зайняв цю посаду замість відправленого у відставку Валерія Кондратюка.

Про це повідомляє пресслужба президента.

«Олександра Валерійовича ми всі знаємо, я особисто знаю його два роки. Багато працюємо в Раді національної безпеки та оборони. Дуже багато зробили під його керівництвом в інституті стратегічних досліджень. Дійсно з великою повагою ставлюся до пана Литвиненка. Він - досвідчена і шанована людина, професіонал з прекрасною репутацією» - заявив президент.

За словами Зеленського, Литвиненко добре розуміє ті завдання, які сьогоднішній день ставить перед СЗР.

«У нас сьогодні одне велике завдання - це захист нашої державності, нашого суверенітету, територіальної цілісності. І кожен повинен це робити прозоро, відкрито, віддаючи свої сили та знання», - сказав він.

Новий глава СЗР подякував президенту за довіру і заявив, що для нього призначення на нову посаду є великою честю.

«Переконаний, що в Службі зовнішньої розвідки прекрасні традиції, прекрасний потенціал, дуже потужні фахівці. І я впевнений, що разом з вами ми зможемо зробити все для захисту національних інтересів нашої держави, отримання випереджаючої, якісної оперативної інформації про плани та наміри нашого ворога – Російської Федерації, інших держав. Я переконаний, що разом ми виправдаємо довіру Президента, керівництва держави та забезпечимо виконання завдань нашої служби», - заявив Литвиненко.

Раніше стало відомо, що президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 23 липня, призначив нового керівника Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка. Також окремим указом глава держави звільнив попереднього голову Служби зовнішньої розвідки - Валерія Кондратюка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: