Зеленський змінив голову Служби зовнішньої розвідки

Читать на русском
Службу зовнішньої розвідки очолив Олександр Литвиненко. Відповідний указ у п'ятницю підписав президент Володимир Зеленський.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 23 липня, призначив нового керівника Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Брата судді Вовка звільнили зі Служби зовнішньої розвідкиЗатриманого Національним антикорупційним бюро працівника Служби зовнішньої розвідки України Юрія Зонтова звільнили з військової служби.

Також Зеленський підписав указ про звільнення Литвиненка з посади директора Національного інституту стратегічних досліджень, де він працював до цього.

Також окремим указом голова держави звільнив попереднього голову Служби зовнішньої розвідки - Валерія Кондратюка.

Нагадаємо, Зеленський призначив Валерія Кондратюка керівником розвідки 5 червня 2020 року, звільнивши попереднього керівника - Валерія Євдокимова, який пропрацював на цій посаді з вересня 2019 року.

Верховна рада 17 вересня 2020 року ухвалила у повторному другому читанні і в цілому проект закону про розвідку. Одним з головних змін доопрацьованого законопроекту стало те, що СБУ виключили з переліку розвідувальних органів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: