До законопроєкту Зеленського про олігархів подали понад тисячу поправок

Читать на русском
До законопроєкту про деолігархізацію подали до другого читання понад тисячу поправок. До ресурсного законопроєкту - понад 10 тисяч.
Ярослав Железнякgoloszmin.org

До президентського законопроєкту №5599 про деолігархізацію подали до другого читання понад тисячу поправок. До «ресурсного» законопроєкту - понад 10 тисяч.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк в Telegram-каналі в понеділок, 19 липня.

«Ресурсний» законопроєкт Кабміну: які податки хочуть підвищити в УкраїніВ Україні може зрости екологічний податок, а також ставки акцизного податку на алкоголь. Детальніше про законопроєкт – на інфографіці.

«Щодо двох найбільш резонансних законопроєктів наступної сесії: закон про олігархів №5599 - подали 1230 поправок, «ресурсний» законопроєкт №5600 трохи більше, близько 10 300 поправок», - написав Железняк.

Обидва ці законопроєкти вже проголосовані парламентаріями у першому читанні 1 липня.

Нагадаємо, спікер Ради Дмитро Разумков раніше пояснив, з чим не згоден у законі Зеленського про олігарха і які правки збирався внести.

Перший заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко анонсував новий законопроєкт для боротьби з «поправковим спамом». Внести в Раду його можуть незабаром, а ухвалити вже восени. До 7 вересня нардепи на літніх канікулах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: