Зведення ООС: бойовики двічі порушували перемир'я на Донбасі

Читать на русском
Проросійські бойовики з початку 18 липня двічі порушували перемир'я на Донбасі. В результаті провокацій з боку проросійських сил українські військові не постраждали.
MinistryofDefence.UA

Проросійські бойовики з початку 18 липня двічі порушували перемир'я на Донбасі. В результаті провокацій з боку проросійських сил українські військові не постраждали.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Поблизу населеного пункту Піски окупанти застосували проти українських військових міномети 120-го калібру, а на території Луганської області було зафіксовано проліт ворожого безпілотника «Орлан-10» через лінію розмежування.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Крім того, з початку доби українські сапери розмінували 7 гектарів прифронтової території та передали на знищення 81 вибухонебезпечний предмет.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 17 липня, на Донбасі окупанти 13 разів порушили режим припинення вогню.

Додамо, бойовики проросійських окупаційних банд який день заважають спостерігачам СММ ОБСЄ виконувати свою роботу з контролю ситуації на Донбасі. Тепер поплічники окупантів не пускають членів СММ через КПВВ і виставляють їм умови проїзду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: