Зведення ООС: через обстріли поранений український військовий

Читать на русском
З початку доби на Донбасі зафіксовано 5 порушень режиму тиші з боку бойовиків. Один військовий поранений.
фото ООС

З початку доби суботи, 17 липня, на Донбасі зафіксовано 5 порушень режиму тиші з боку бойовиків. Один військовий поранений.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС вранці 17 липня.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

«Станом на 7:00 ранку, 17 липня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню...У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Так, біля Чермалику противник обстріляв позиції ООС зі стрілецької зброї. В районі Водяного на Приазов'ї - з мінометів 120-го і 82-го калібрів. Біля Широкино - з мінометів 82-го калібру.

Неподалік Павлополя окупанти обстріляли українські позиції з мінометів 82-го калібру. У напрямку Старогнатівки зафіксовано застосування артилерії калібру 122-мм.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що на Луганщині бойовики запустили безпілотник.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: