На Донбас за тиждень доставили понад 36 тонн «гуманітарки»

Читать на русском
На окуповану частину Донецької та Луганської області за тиждень було доставлено гуманітарного вантажу загальною вагою понад 36 тонн.
facebook.com/mvs.gov.ua

На окуповану частину Донецької та Луганської області за тиждень було доставлено гуманітарного вантажу загальною вагою понад 36 тонн.

Про це повідомляє пресцентр ДПСУ.

«Через КПВВ «Новотроїцьке» та КПВВ «Щастя» проїхали 5 вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста», – йдеться у повідомленні.

За інформацією відомства, для потреб мешканців тимчасово окупованої території України було доправлено сантехнічні матеріали, меблі, одяг та продуктові набори.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

Відомо, що загальна вага гуманітарної допомоги склала понад 36 тонн.

Нагадаємо, рінаше Єврокомісія схвалила виділення Україні гумдопомоги в розмірі 25,4 млн євро – ці кошти українська сторона має витратити на гуманітарну допомогу постраждалим від війни на Донбасі.

Додамо, бойовики проросійських окупаційних банд який день заважають спостерігачам СММ ОБСЄ виконувати свою роботу з контролю ситуації на Донбасі. Тепер поплічники окупантів не пускають членів СММ через КПВВ і виставляють їм умови проїзду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: