Зеленський ввів нового міністра внутрішніх справ до складу РНБО

Читать на русском
Згідно з Указом президента, колишній глава МВС Арсен Аваков виключається зі складу РНБО, а на його місце до складу Ради заходить новий міністр Денис Монастирський
Денис МонастирськийFacebook

Президент України Володимир Зеленський у зв'язку з відходом у відставку ексміністра Арсена Авакова змінив склад Ради національної безпеки та оборони, ввівши туди нового главу Міністерства внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Указ №298/2021 Зеленський підписав 16 липня.

Спочатку у відпустку: яким буде новий фронт Арсена АваковаЕксміністр внутрішніх справ Арсен Аваков міг би зміцнити центральну владу в прикордонному Харкові.

Згідно з Указом президента, колишній глава МВС Арсен Аваков виключається зі складу РНБО, а на його місце до складу Ради заходить новий міністр Денис Монастирський. Указ набирає чинності з моменту його оприлюднення.

13 липня глава МВС Аваков написав заяву про відставку після семи з гаком років перебування на посаді. Верховна рада на засіданні в четвер, 15 липня, розглянула і прийняла його відставку. 16 липня на місце Авакова Рада призначила нардепа від СН Дениса Монастирського.

«Слово і Діло» проаналізувало, що Аваков на посаді глави МВС виконав менше половини своїх обіцянок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: