У СН вважають, що Аваков міг би стати мером Харкова

Читать на русском
Арсен Аваков є найкращим з можливих кандидатів на посаду мера Харкова, заявив голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко.
Олександр Корнієнкофото Слуга народу

Колишній очільник МВС Арсен Аваков є найкращим з можливих кандидатів на посаду мера Харкова.

Таку думку висловив голова партії «Слуга народу» і перший заступник керівника фракції цієї політсили у Раді Олександр Корнієнко під час спілкування з журналістами під ВР у четвер, 15 липня, передає Укрінформ.

Авакова відправили у відставку: як голосували нардепиВідставку Арсена Авакова підтримали всі фракції та групи, крім Опозиційної платформи і Батьківщини.

«Я для Харкова кращого варіанту, ніж Арсен Борисович не бачу. Це була б остаточна крапка в питанні про те, чи російське місто Харків чи якесь там малоросійське. Тому що це була остаточна крапка в тому, що це українське місто, що там українська патріотична влада, що там людина, яка за десять років не дала жодної підстави сумніватися у його патріотичності, і звичайно, господарські якості у Арсена Борисовича також є», - заявив Корнієнко.

Нардеп додав, що якщо Аваков піде на вибори від «Слуги народу», то він підтримає його кандидатуру.

«Якщо організація його висуне від нас, то я буду, звичайно, підтримувати», – додав Корнієнко.

Нагадаємо, Аваков очолював МВС з 27 лютого 2014 року. 13 липня 2021 року він подав заяву про відставку зі своєї посади. Сьогодні, 15 липня, Рада прийняла відставку Авакова – у залі набрався 291 голос.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: