У Зеленського не бачать від США і Німеччини конкретики щодо «Північного потоку-2» – ОПУ

Читать на русском
Україна вдячна США і Німеччині за численні виявлення підтримки української позиції з ПП-2, але ніяких конкретних дій за цими словами не сталося
Сергій Нікіфоровpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський не бачить жодних конкретних кроків з боку США та Німеччини щодо протидії загрозам, які несе запуск російського газопроводу «Північний потік-2».

Про це заявив прессекретар президента Сергій Нікіфоров 16 липня.

«Президент України Володимир Зеленський вітає зусилля президента США Джо Байдена і Федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель щодо врегулювання кризи, яка утворюється через реалізацію проєкту «Північний потік-2», однак відзначає відсутність конкретних кроків з протидії загрозам від запуску цього трубопроводу», - заявив він.

«Північний потік-2»: як просувається будівництво газопроводу і яка позиція країнПівнічний потік-2 можуть добудувати до кінця 2021 року. Останні новини та позиції країн – на інфографіці.

Прессекретар зазначив, що Україна вдячна США і Німеччині за численні виявлення підтримки української позиції з ПП-2, але ніяких конкретних дій за цими словами не сталося.

«Ми не почули найцікавішого: як сторони намагатимуться це забезпечувати. Конкретики, яку вимагає президент Володимир Зеленський, ми не почули», - резюмував Нікіфоров.

Раніше Зеленський під час зустрічі з Меркель заявив про небезпеку «Північного потоку-2».

Тим часом президент США Джозеф Байден під час зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель заявив, що введення нових санкцій проти учасників проєкту «Північний потік-2» нібито не мало сенсу, оскільки трубопровід майже добудований.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: