У зіткненні з бойовиками «Талібану» загинули афганські поліцейські

Читать на русском
Вночі між бойовиками Талібану та поліцією Афганістану сталося зіткнення. У результаті четверо правоохоронців загинули, а двоє були поранені.
GettyImages

Вночі між бойовиками «Талібану» та поліцією Афганістану сталося зіткнення. У результаті четверо правоохоронців загинули, а двоє були поранені.

Про це повідомляє 1TV News.

Телеканал посилається на дані анонімного джерела. Вказано, що зіткнення сталося у Лашкаргасі, столиці південно-західної провінції Гільменд.

Нагадаємо, 9 липня рух «Талібан» узяв контроль над ключовим районом на заході Афганістану. Там знаходиться головний прикордонний КПП з Іраном.

Відзначимо, що минулого тижня таліби вторглися у райони Афганістану, які межують з іншими сусідніми державами, – Іраном, Таджикистаном, Туркменістаном, Китаєм і Пакистаном.

Афганістан зіткнувся з масштабним наступом бойовиків терористичної організації «Талібан» у більшості своїх провінцій. Наступ талібів розпочався на тлі виведення американського військового контингенту з території Афганістану. Бойовики наступають у 28 із 34 провінцій Афганістану, а останніми тижнями таліби почали нападати і на інші території.

Під час зіткнень між членами Талібану та силовиками в Афганістані загинуло щонайменше 46 талібів, ще 25 отримали поранення.

Прикордонники Таджикистану впустили на територію своєї країни понад 300 військових з Афганістану. Вони відступили після зіткнення з угрупованням «Талібан».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: