Інцидент з нардепом Брагарем: поліцейських відсторонили від служби

Читать на русском
Керівництво Нацполіції відсторонило патрульних, які брали участь в інциденті з зупинкою машини нардепа від Слуги народу Євгена Брагара.
facebook.com/iklymenko.fb

Керівництво Нацполіції відсторонило патрульних, які брали участь в інциденті із зупиненням автомобіля народного депутата від «Слуги народу» Євгена Брагара. Також відсторонені їхні безпосередні керівники.

Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко у Facebook в понеділок, 5 липня.

Нардепа Брагара затримала патрульна поліція – ЗМІУ Києві патрульна поліція затримала народного депутата від фракції Слуга народу Євгена Брагара.

За його словами, зараз йде службове розслідування - Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції збирає всі відеозаписи і свідчення. Патрульні, що брали участь в інциденті, та їх безпосередні керівники - відсторонені.

«Бодікамери на поліцейських були вимкнені на початку інциденту, що є порушенням інструкції. Через кілька днів отримаємо і результати експертизи», - зазначив Клименко.

Він також додав, що особисто зустрівся з нардепом і вислухав його позицію.

Нагадаємо, нардепа від СН Брагара у Києві зупинили через те, що він пересувався на автомобілі, у якого було відсутнє освітлення держномеру. Сам нардеп пізніше заявив, що патрульні звинуватили його в перебуванні в стані наркотичного сп'яніння після того, як він відмовився дати їм хабар.

Сьогодні заступник голови МВС Антон Геращенко також повідомив, що йде перевірка - чому патрульні не увімкнули камери, і чи дійсно просили у депутата хабар.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: