У порту Дубая стався потужний вибух з подальшою пожежею

Читать на русском
Уряд підтвердив пожежу в Джебель-Алі. ЗМІ повідомили, що в порту також горіло нафтосховище. Згідно з попередніми даними, постраждалих під час вибуху немає.
Фото з місця подійtwitter.com

У порту Джебель-Алі на території столиці ОАЕ Дубая прогримів масштабний вибух. Передбачається, що вибухнуло щось на одному з заякорених в порту торгових кораблів.

Першим про це повідомив телеканал Al Arabiya.

Уряд підтвердив пожежу в Джебель-Алі. ЗМІ повідомили, що в порту також горіло нафтосховище. Згідно з попередніми даними, постраждалих під час вибуху немає.

Dubai Media Office підтвердило, що вибух стався на кораблі, а в порту вирує вогонь.

«Повідомляється, що пожежа виникла в контейнері на кораблі, що стоїть на якорі в порту Джебель-Алі. Команда цивільної оборони Дубая працює над гасінням пожежі», - сказано в повідомленні.

Пізніше пресслужба уряду виступила з офіційною заявою щодо пожежі. Загоряння було локалізовано, загиблих і постраждалих немає, що стоять поруч з палаючим кораблі не постраждали.

Раніше в британській столиці Лондоні біля залізничної станції Елефант-енд-Касл спалахнула масштабна пожежа, місто огорнуло чорний дим.

Не менше семи людей загинули та понад 50 отримали поранення в результаті потужного вибуху в столиці Республіки Бангладеш Дацці. Вибух також заподіяв масштабні руйнування навколишнім будівлям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: