Вибух у будинку під Києвом: затриманому оголосили про підозру

Читать на русском
Правоохоронці оголосили про підозру чоловікові, який влаштував підпал у будинку в селі Білогородка, щоб приховати сліди вбивства.
фото Думська

Правоохоронці оголосили про підозру чоловікові, який влаштував підпал у п'ятиповерховому будинку в селі Білогородка, щоб приховати сліди жорстокого вбивства.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора в середу, 23 червня.

Вибух у будинку під Києвом був спробою приховати вбивство – поліціяВ одній з квартир будинку у селі Білогородка Київської області, де стався вибух і пожежа, знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка. Загиблому вирізали серце і частину легенів.

«Громадянину повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю, а також умисному знищенні та пошкодженні чужого майна, скоєному шляхом підпалу, вибуху, що спричинило тяжкі наслідки (п. 4 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 194 КК Україна)», - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, житель села Білогородка, з метою приховування вбивства, намагався знищити сліди злочину і влаштував пожежу.

Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 21 червня у селі Білогородка Бучанського району стався вибух з подальшою пожежею у п'ятиповерховому житловому будинку в квартирі на третьому поверсі. Одна людина загинула. Двоє людей, в тому числі дитина, потрапили до лікарні. Ще шестеро людей постраждали, але від госпіталізації відмовилися.

У квартирі, де стався вибух, було знайдене тіло жорстоко вбитого чоловіка. Підозрюваного затримали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: