Пожежа в центрі Лондона: збільшилася кількість постраждалих

Читать на русском
Кількість постраждалих від пожежі в Лондоні збільшилася. Лікарі «швидкої» надали допомогу вже шести особам, а не двом, як раніше повідомлялося.

Кількість постраждалих від пожежі в Лондоні збільшилася. Лікарі «швидкої» надали допомогу вже шести особам, а не двом, як раніше повідомлялося.

Про це повідомляє Sky News.

Служба швидкої допомоги Лондона заявила, що надала допомогу шістьом пацієнтам на місці події і доставила одного з них до лікарні після розгортання спеціальних груп реагування.

Лондонська пожежна служба повідомила, що для нейтралізації пожежі біля станції метро Elephant and Castle на південному сході Лондона їм знадобилося 100 рятувальників та 15 пожежних машин. Три комерційних приміщення в залізничних склепіннях повністю вигоріли, також згоріли шість вагонів і телефонна будка.

О 16:00 пожежу вдалося взяти під контроль, але пожежники залишилися, щоб загасити невеликі загоряння. Причина пожежі й досі невідома і з'ясовується.

Поліція Лондона повідомляє, що дим йшов від вокзалу, а не від станції метро. Потяги Northern Line не зупинялися певний час, а послуги Thameslink були заблоковані.

Людей закликали уникати цієї зони і закрити всі двері й вікна. Станція метро і прилеглі будівлі були евакуйовані.

Нагадаємо, в Лондоні сталася сильна пожежа біля станції метро. Свідки повідомили, що бачили великий вибух спочатку у вигляді величезної вогняної кулі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: