У центрі Лондона стався потужний вибух та спалахнула пожежа

Читать на русском
У британській столиці Лондоні біля залізничної станції Елефант-енд-Касл спалахнула масштабна пожежа, місто огорнув чорний дим.
London Fire Brigade

У британській столиці Лондоні біля залізничної станції Елефант-енд-Касл спалахнула масштабна пожежа, місто огорнув чорний дим.

Про це повідомляє Пожежна бригада Лондона в Twitter.

«Величезна пожежа спалахнула в арках біля залізничного вокзалу на півдні Лондона – свідки повідомляють, що бачили вибух у вигляді вогняної кулі», – йдеться в повідомленні.

Близько 70 пожежників вирушили для ліквідації пожежі. Рятувальники закликали людей уникати району і закривати всі двері та вікна.

Поліція Лондонського метрополітену заявила, що продовжує розслідування обставин інциденту, але не розглядає версію про можливий теракт.

Станція Елефант-енд-Касл – головний залізничний вузол, де розташована станція метро Північної лінії, а також туди прямують наземні поїзди, що з'єднують південну та північну частини міста.

Нагадаємо, 25 червня потужний торнадо накрив східну частину Лондона. Хоч тривав він не довго та накоїв чимало біди жителям цього району. Повідомлень про травми не надходило. Все сталося настільки швидко, що в поліції не можуть підтвердити, чи був це торнадо або інше природне явище.

Додамо, в Індійському океані сталася пожежа на судні MSС MESSINA, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру. На борту були українські моряки, один з них загинув.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: