Обшуки у «Київавтодорі»: СБУ виявила багатомільйонні розтрати

Читать на русском
СБУ виявила масштабне розкрадання бюджетних коштів посадовими особами Київавтодору під час закупівель
ssu.gov.ua

Служба безпеки виявила масштабне розкрадання бюджетних коштів посадовими особами «Київавтодору». Тільки одна із закупівель завдала збитків на більше ніж 20 млн грн.

Про це повідомила пресслужба СБУ в четвер, 8 липня.

Кличко прокоментував масові обшуки на підприємствах КиєваМер Києва Віталій Кличко назвав масові обшуки на комунальних підприємствах тиском на столичну владу.

«Оперативники спецслужби встановили, що у жовтні-листопаді 2020 року КК «Київавтодор» провела закупівлю всесезонних машин для літнього та зимового утримання доріг. За результатами проведених тендерів компанія уклала договори з підпорядкованою їй комерційною структурою. Предмет договору - поставка 24 дорожніх комбінованих машин на загальну суму 141 млн грн», - йдеться у повідомленні.

За попередніми оцінками, закупівлю провели за завищеними цінами. Це завдало шкоди столичному бюджету на суму понад 20 млн грн.

В СБУ підтвердили, що в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 ККУ сьогодні разом з ДБР провели обшуки в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, «Київавтодорі» і вдома у фігурантів справи.

Було вилучено документацію та електронні носії. Слідство триває.

Нагадаємо, сьогодні вдень в КМДА повідомили про нові обшуки в транспортному департаменті і «Київавтодорі».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: