Росія ніяк не змогла перешкодити проведенню військових навчань Sea Breeze-2021 – Пентагон

Читать на русском
На тлі активної фази військових навчань Sea Breeze-2021 Південний військовий округ ЗС РФ затіяв власні військові маневри
Ілюстративне фотоFacebook

Паралельно проведені російські військові навчання не змогли завадити проведенню багатонаціональних військових навчань Sea Breeze-2021, в яких задіяні кораблі країн НАТО і союзних держав.

Про це заявив 6 липня представник Пентагону Джон Кірбі, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ніяких перешкод у проведенні Sea Breeze не було... Дії Росії не впливали на нашу здатність проводити навчання Sea Breeze», - сказав він.

«Приперлися до кордонів»: чим може відповісти Росія на навчання Sea BreezeРосія має не дуже багато можливостей зірвати навчання Sea Breeze-2021, але всі вони вже відпрацьовані.

На тлі активної фази військових навчань Sea Breeze-2021 Південний військовий округ ЗС РФ (в його складі знаходиться й окупований Крим) затіяв власні військові маневри з пусками ракет ППО С-400. Однак перешкодити проведенню навчань НАТО російські військові не змогли.

Нагадаємо, в Чорному морі в понеділок, 28 червня, стартували військові навчання Sea Breeze-2021 і морське патрулювання, організовувані Військово-Морськими силами (ВМС) України та шостим оперативним флотом ВМС США.

3 липня Російська Федерація влаштувала маневри авіації над Чорним морем на тлі українських навчань Sea Breeze. Навчальні завдання виконували понад 10 літаків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: