Військові навчання Sea Breeze: стартувала активна фаза в прибережній зоні

Читать на русском
Сьогодні в багатонаціональних навчаннях Sea Breeze, які відбуваються у Чорному морі, стартувала активна фаза на узбережжі.

Сьогодні в багатонаціональних навчаннях Sea Breeze, які відбуваються у Чорному морі, стартувала активна фаза на узбережжі.

Тактичні групи залишили пункти базування та висунулися в райони очікування, повідомляє Генштаб ЗСУ у вівторок, 6 липня.

Під час марш-кидка військових очікує безліч вступних. Зокрема, вони відображатимуть атаку із засідки умовного противника, розблокують маршрути руху військової техніки.

Крім того, американські і українські розвідгрупи будуть десантуватися d тил умовного противника з метою виявлення та знищення баз незаконних збройних формувань та важливих об'єктів інфраструктури.

У прибережну фазу навчань Sea Breeze залучені військові окремого батальйону морської піхоти США, представники збройних сил Грузії та Молдови, а також українські прикордонники.

Крім того, до складу українських підрозділів входять курсанти 3-го курсу факультету підготовки фахівців десантно-штурмових військ. Вони проходитимуть стажування на первинних командирських посадах.

Нагадаємо, в Чорному морі у понеділок, 28 червня, стартували військові навчання Sea Breeze-2021 і морське патрулювання, організовуються Військово-морськими силами (ВМС) України і шостим оперативним флотом ВМС США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: