У світі знову подешевшала нафта

Читать на русском
Ціни на нафту знизилися у понеділок, 5 липня, після чотирьох днів зростання в очікуванні продовження переговорів ОПЕК+ про збільшення поставок великих виробників.
Фото з відкритих джерел.

Ціни на нафту знизилися у понеділок, 5 липня, після чотирьох днів зростання в очікуванні продовження переговорів ОПЕК+ про збільшення поставок великих виробників.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Держрегулювання цін на бензин і дизпальне: з'ясовуємо, що сталосяЧому Кабмін ввів держрегулювання цін на бензин і дизель і як відреагували АЗС – на інфографіці.

Вартість вересневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить 76,07 дол. за барель, що на 0,1 дол.(0,13%) нижче ціни на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI на серпень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX знизилася на 0,09 дол. (0,12%) - до $75,07 за барель. Попередні торги по стандартам завершилися на рівні 76,17 дол. і 75,16 дол. відповідно.

Більшість країн-учасниць угоди підтримує збільшення виробництва нафти на 400 тисяч барелів на добу (б/д) з серпня і продовження угоди до кінця 2022 року. Винятком стали ОАЕ, які наполягають на зміні своєї референтної бази зниження видобутку з 3,168 до 3,8 млн б/д, а також не підтримують продовження угоди ОПЕК+.

Нагадаємо, навіть якщо Білорусь повністю припинить поставки палива в Україну, Києву знадобиться не більше двох тижнів, щоб повністю замістити Білоруський імпорт з нових джерел.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: