В ОПУ відповіли на висловлювання Кремля щодо нових санкцій

Читать на русском
В Офісі президента відреагували на слова Пєскова про нібито спробу вплинути на зустріч Зеленського і Путіна за допомогою санкцій РНБО.
Михайло Подолякфото РБК-Україна

Санкції РНБО проти російських компаній і громадян не є перешкодою для зустрічі президентів РФ і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського.

Про це заявив радник глави ОПУ Михайло Подоляк у відповідь на сьогоднішній коментар прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова, пише УНІАН.

Зустріч Зеленського і Путіна: що на даний момент відомо про можливі переговориЗеленський і Путін намагаються домовитися про двосторонню зустріч. Все, що про це відомо, зібрало Слово і діло.

Як повідомлялося, Пєсков заявив, що Україна за допомогою нових санкцій нібито намагається не допустити зустріч президентів двох країн.

«У подібних словах пана Пєскова позитивно те, що він говорить про зустрічі президентів України і Росії як про подію, яка готується. Інакше був би просто неможливий коментар про те, що, мовляв, хтось намагається не допустити цю зустріч», - сказав Подоляк.

Він також зазначив, що ніяких перешкод для зустрічі немає.

«І в цьому питанні - м'яч на російській стороні. Саме їм слід визначитися з цього питання», - підкреслив радник голови ОПУ.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський продовжив ряд санкцій проти росіян, а також запровадив нові - як персональні, так і економічні.

Сьогодні у Кремлі відреагували на дії Зеленського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: