У РФ відреагували на санкції РНБО проти російських компаній і громадян

Читать на русском
Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Київ намагається не допустити зустріч президентів Росії і України, впроваджуючи нові санкції.
Дмитро ПєсковФото: kremlin.ru

У Кремлі заявили, що нові санкції України щодо російських компаній і ряду фізичних осіб можуть бути спробою не допустити двосторонню зустріч президентів РФ і України.

Таку думку висловив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков у п'ятницю, 25 червня, пише російський пише Інтерфакс.

Засідання РНБО: які рішення ухвалювали і як вони реалізуютьсяПроти кого і коли вирішила ввести санкції Рада нацбезпеки і оборони, і як реалізуються рішення.

«Вчора Україна відновила і оголосила нові санкції відносно різних російських компаній, різних фізичних і юридичних осіб. Якщо розглядати ці кроки як підготовку ґрунту для двосторонньої зустрічі, то, звичайно, виникає багато питань...Якщо розглядати ці кроки, як обрубування хвостів перед зустріччю, щоб жодним чином її не допустити, то можна зрозуміти кроки Києва, які мали місце вчора», - сказав він.

За словами Пєскова, йому незрозумілі дії Києва.

«Україна зацікавлена ​​у продовженні транзиту газу і оголошує санкції проти Олексія Міллера. А хто буде підписувати контракт? З ким вести переговори. Тому запитань більше ніж відповідей», - сказав він.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський продовжив ряд санкцій проти росіян, а також запровадив нові - як персональні, так і економічні. Також були затверджені санкції проти 55 російських банків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: