ЗМІ з'ясували, хто може стати новим прессекретарем Зеленського

Читать на русском
Новим прессекретарем президента Володимира Зеленського, найімовірніше, стане ведучий випусків новин телеканалу Україна 24 Сергій Никифоров.
колаж obozrevatel.com

Новим прессекретарем президента України Володимира Зеленського може стати ведучий випусків новин українського телеканалу або колишній журналіст.

Про це з посиланням на свої джерела в ОПУ повідомляє видання «Бабель».

Два роки Зеленського: як трансформувалась команда Офісу президентаЯкий зараз вигляд має команда Офісу президента та наскільки сумлінно виконують обіцянки, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Зараз в ОП вибирають між двома кандидатами - ведучим телеканалу «Україна 24» Сергієм Никифоровим і колишнім журналістом, комунікаційником Олександром Бондаренком», - йдеться в повідомленні.

Як пише видання, остаточне рішення повинні ухвалити протягом одного-двох днів. Одне з джерел заявило, що, швидше за все, посаду отримає Никифоров.

Про ймовірність призначення Никифорова також пише «НВ», посилаючись на обізнане джерело.

«Новим прессекретарем президента Володимира Зеленського стане ведучий випусків новин телеканалу Україна 24 Сергій Никифоров», - йдеться в повідомленні.

До кінця тижня його повинні представити публічно, додали в НВ.

Як відомо, Сергій Никифоров до телеканалу «Україна 24» працював на європейському телеканалі Euronews.

Олександр Бондаренко працював на «Громадському радіо», вів політичну програму «Точка зору», працював на українській службі ВВС, а потім на телеканалі «Україна». На місцевих виборах-2020 Бондаренко і його команда супроводжували партію «Голос» у Львові.

Нагадаємо, 30 квітня стало відомо, що прессекретар Зеленського Юлія Мендель йде у відставку. Вона працювала на цій посаді з червня 2019 року. В ОПУ назвали три причини звільнення Мендель.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: