Президент Грузії завтра відвідає Україну

Читать на русском
До України завтра, 23 червня, приїде президент Грузії Саломе Зурабішвілі. Вона зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським, прем'єром і спікером Ради.
фото з відкритих джерел

У середу, 23 червня, відбудеться візит до Києва президента Грузії Саломе Зурабішвілі.

Про це повідомляє Грузія online з посиланням на інформацію адміністрації президента.

Візити Зеленського: скільки внутрішніх і міжнародних поїздок здійснив президентВолодимир Зеленський за час президентства 95 разів їздив в області, а також здійснив 25 офіційних візитів в інші країни.

В рамках візиту Зурабішвілі зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та першими особами країни.

«У Києві заплановані зустрічі на вищому рівні: з прем'єром України Денисом Шмигалем і головою Верховної ради України Дмитром Разумковим. Президент Грузії відвідає Україну разом з державною делегацією, до якої входять представники адміністрації президента, законодавчої і виконавчої влади», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, у травні цього року президент України Володимир Зеленський обговорив з віцепрем'єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Давидом Залкаліані, який знаходився у Києві з офіційним візитом, шляхи активізації двостороннього політичного діалогу.

Тоді Зеленський нагадав про особисте запрошення президенту Грузії Саломе Зурабішвілі взяти участь у саміті Кримської платформи і заходах з нагоди Дня Незалежності України.

Нагадаємо, у Грузії підтвердили готовність брати активну участь в «Кримській платформі».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: