У Грузії скасували носіння масок на вулиці

Читать на русском
У Грузії з 22 червня скасували обов'язкове носіння масок на вулиці. Обмеження залишаються для закритих приміщень і в громадському транспорті.
Фото: Zurab Kurtsikidze / EPA

З сьогоднішнього дня у Грузії скасували обов'язкове носіння масок на вулиці. Обмеження залишаються для приміщень і в громадському транспорті.

Про це повідомив прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі, передає «Еко Кавказу».

Україна і Грузія домовились про взаємне визнання COVID-паспортівУкраїна і Грузія домовилися про взаємне визнання COVID-паспортів. Сторони мають намір активізувати туризм між країнами.

«З сьогоднішнього дня в країні також скасували обов'язкове носіння масок на вулиці. Маски залишаються обов'язковими в закритих приміщеннях і в громадському транспорті», - сказав він.

Він також нагадав, що з 1 липня в Грузії скасують комендантську годину - обмеження на пересування в нічні години (з 23:00 до 4:00).

Як відомо, комендантська година діяла у Грузії з листопада минулого року. Для порушників діє штраф у розмірі двох тисяч ларі (близько 630 доларів).

Нагадаємо, минулого тижня уряд Грузії оновив правила в'їзду в країну для іноземних туристів. Дітям до десяти років більше не потрібно надавати негативний тест на коронавірус.

З 1 червня Грузія відкрила сухопутні кордони.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: