Зведення ООС: бойовики тричі порушили режим тиші

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, порушуючи режим припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, порушуючи режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зокрема, поблизу Красногорівки російські найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Гнутового противник здійснив обстріл із підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

Також повідомляють, що у районі населеного пункту Залізне ворог здійснив дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», – йдеться в повідомленні.

В районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували близько 1 гектара території та передали на знищення 4 вибухонебезпечних предмети.

Нагадаємо, за минулу добу, 20 червня, в районі проведення ООС було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню. З них - чотири обстріли та один проліт безпілотника.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: