ОБСЄ нарахувала на Донбасі 200 порушень режиму тиші

Читать на русском
За добу на Донбасі зафіксували 194 порушення режиму припинення вогню, в тому числі 32 вибухи
СММ ОБСЄФото УНІАН

Згідно з моніторингом місії ОБСЄ, яка продовжує фіксувати порушення режиму припинення вогню на Донбасі, 15 червня ситуація в Донецькій області була напруженою.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ за 16 червня.

15 червня на Донбасі зафіксували 194 порушення режиму припинення вогню, в їх числі 32 вибухи - 2 вибухи від вихідного вогню і 30 вибухів невизначеного походження.

Найбільша кількість порушень була зафіксована в районі ділянки розведення в Петровському, а саме – численні вибухи невизначеного походження і постріли зі стрілецької зброї. Те ж саме було в районі Майорська.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«У Луганській області СММ не зафіксувала порушень режиму припинення вогню», - повідомляє ОБСЄ.

Нагадаємо, 16 червня Рава-Руська міська територіальна громада в Facebook повідомила про те, що в зоні ООС на Донбасі загинув український військовослужбовець з Львівської області.

Також увечері 16 червня один український військовослужбовець отримав поранення в результаті обстрілу бойовиків позицій Збройних сил України в зоні ООС на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: