З'явилися подробиці поранення жителя Авдіївки через обстріл

Читать на русском
Бойовики обстріляли Авдіївку у Донецькій області з великокаліберних кулеметів. Під час обстрілу місцевий житель перебував у себе у дворі.
facebook.com/pressjfo.news

Бойовики обстріляли населений пункт Авдіївка у Донецькій області з великокаліберних кулеметів. Під час обстрілу місцевий житель перебував у себе у дворі.

Про це розповіли в штабі операції Об'єднаних сил вдень 20 червня.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Як повідомляється, обстріл стався вчора близько 18:00. Ворожий вогонь вівся з околиці окупованого населеного пункту Каштанове. На момент обстрілу місцевий житель 1989 року народження перебував у себе у дворі.

«Українські військовослужбовці надали постраждалому необхідну медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. УС СЦКК здійснила фотофіксацію і верифікацію наслідків зазначеного обстрілу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики протягом 19 червня сім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Повідомлялося про поранення цивільного у Авдіївці.

Перед цим окупанти тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: