Окупанти тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України. Від початку цієї доби, 19 червня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України. Від початку цієї доби, 19 червня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомили у пресслужбі ООС.

Зокрема, поблизу Луганського ворог вів вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

«Біля населених пунктів Зайцеве та Жовте зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів противника типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування. БПЛА були вчасно подавлені засобами РЕБ», – йдеться в повідомленні.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Внаслідок ворожого вогню бойових втрат серед військовослужбовців ООС немає. На обстріл російсько-окупаційних військ воїни Збройних сил України відкрили вогонь у відповідь, зазначили в прес-службі.

У районі проведення операції виконують завдання й інші складові сил оборони. Піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 15 гектарів території та передали на знищення 265 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, в окупованому Бойківському Донецької області з порушенням лінії відведення бойовики розмістили п'ять танків Т-64.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: