На Донбасі окупанти розмістили танки з порушенням лінії відведення

Читать на русском
В окупованому Бойківському Донецької області з порушенням лінії відведення бойовики розмістили п'ять танків Т-64.
Фото з відкритих джерел

В окупованому Бойківському Донецької області з порушенням лінії відведення бойовики розмістили п'ять танків Т-64.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресцентр штабу Об'єднаних сил.

«На тимчасово непідконтрольній уряду України території в населеному пункті Бойківське Донецької області з порушенням лінії відведення розміщено 5 танків Т-64», – йдеться в повідомленні

Також, збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати роботі спостерігачів на окупованих територіях Донбасу.

Зокрема, на блокпості неподалік окупованої Бессарабки найманець РФ наказав команді Місії залишити район, пославшись на «запобіжні заходи у зв’язку з COVID-19». При цьому спостерігачі констатували факт вільного пересування цивільних транспортних засобів в обох напрямках.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Через перешкоджання сигналу обох модулів GPS з боку збройних формувань РФ в районі населеного пункту Степанівка на підконтрольній Урядові України території Місією було скасовано політ БПЛА дальнього радіуса дії.

В окупованій Горлівці найманці здійснили обстріл БПЛА, після чого спостерігачі СММ ОБСЄ приземлили літальний апарат та залишили цей район.

«Вищезазначені факти свідчать про намагання російсько-окупаційних військ максимально обмежити роботу Спеціальної моніторингової місії на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей», – наголошують в штабі ООС.

Нагадаємо, у районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 18 червня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед особового складу ЗСУ немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: