Стало відомо, скільки британців отримали першу дозу вакцини проти COVID-19

Читать на русском
У Великій Британії першу дозу вакцини проти COVID-19 отримали понад 42 млн осіб, це 80% дорослих. Також більше половини - отримали обидва уколи.
The Guardian

У Великій Британії першу дозу вакцини проти COVID-19 отримали понад 42 млн людей, це 80% дорослих. Також більше половини - вже зробили обидва уколи.

Раніше прем'єр-міністр Борис Джонсон відсунув повний вихід країни з локдауну до 19 липня через збільшення кількості випадків коронавірусу.

Центри масової вакцинації: де і як можна зробити щеплення від COVID-19Де і як в Україні безкоштовно вакцинуватися від коронавірусу – на інфографіці Слово і діло.

Він також оголосив плани щодо прискорення темпів вакцинації, пообіцявши дати кожному дорослому першу дозу до виходу з локдауну.

«Запропонувати всім дорослим укол менш ніж через 200 днів після запуску програми - одне з найбільших колективних досягнень нашої країни, як і порятунок понад 14 000 життів», - сказав він, пише Reuters.

Також сьогодні, 18 червня, служба охорони здоров'я в Англії відкриває вакцинацію проти COVID-19 для всіх, хто старше 18 років. Країна планує прискорити темпи вакцинації.

Раніше ми писали, що в Європейському Союзі кількість зроблених щеплень вакциною від коронавірусу вже 300 млн.

В Україні зробили 1 989 398 щеплень.

У яких містах працюють центри та як можна потрапити на вакцинацію, розібралося «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: