Сьогодні в Раді звітуватиме міністр Марченко

Читать на русском
Заплановано годину запитань до уряду. Міністр фінансів Сергій Марченко представить звіт про виконання закону України про держбюджет на 2020 рік.
Слово і діло

У п'ятницю, 18 червня, заплановано годину запитань до уряду. Міністр фінансів Сергій Марченко представить звіт про виконання закону України про держбюджет на 2020 рік.

Також у порядку денному ряд документів.

Інтерв'ю міністра фінансів Сергія Марченка: «Не хочу, щоб на темі митниці був якийсь хайп»Глава Мінфіну Сергій Марченко в інтерв'ю Слово і діло розповів, коли запустять Агентство управління держборгом, чи вистачить грошей на виплати ФОПам і чи будуть в грудні затримки виплат Держказначейства.

Зокрема законопроєкт про внесення змін щодо судоустрою та статусу суддів, проєкт закону про платіжні послуги, проєкт закону про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Розглянуть нардепи і законопроєкт про Уповноваженого з медичних питань, зміни щодо удосконалення правових засад діяльності ДБР та зміни до Податкового кодексу.

Раніше комітет парламенту з опитуваннями інтеграції України в ЄС вивчив президентський законопроект №5599 про олігархів і прийшов до висновку, що цей документ потребує доопрацювання.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вніс в Раду законопроєкт про деолігархізацію 2 червня.

Також пропонуємо прочитати інтерв'ю з міністром фінансів Сергієм Марченком для «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: