В ОПУ прокоментували зустріч Байдена і Путіна

Читать на русском
На думку радника глави ОПУ, Байден зміг реалізувати свої цілі в ході саміту в Женеві, а Путін - ні
Байден и Путинkremlin.ru

Зустріч в Женеві та переговори президента США Джозефа Байдена і президента РФ Володимира Путіна мали скоріше ознайомчий характер і не привели до якихось великих домовленостей, або серйозних рішень.

Про це заявив радник керівника офісу президента України Михайло Подоляк у коментарі Інтерфакс-Україна.

Подоляк додав, що спільна заява двох лідерів зі стратегічної стабільності свідчить про те, що між США і РФ триває співпраця в питанні контролю за ядерними озброєннями і недопущення ризиків ядерної війни. Крім того, на думку радника, Байден зміг реалізувати свої цілі, а Путін - ні.

Зустріч Байдена та Путіна в Женеві: що відомоДжо Байден і Володимир Путін 16 червня проведуть переговори в Женеві. Що відомо про зустріч – у матеріалі Слово і діло.

«Це цілком може вказувати на відсутність в обговорюваному порядку інтересів Російської Федерації», - поділився думкою Подоляк.

Нагадаємо, в середу, 16 червня, в Женеві відбулися переговори президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна - це перша зустріч лідерів двох країн з моменту обрання Байдена.

Раніше президент США Джо Байден розповів про підсумки зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним, яка відбулася у швейцарській Женеві в середу, 16 червня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: