Опубліковано програму зустрічі Байдена і Путіна в Женеві

Читать на русском
Першим до місця проведення саміту повинен прибути Путін, Байден під'їде трохи пізніше. Спільного обіду двох президентів не планується
Вілла Ла Гранж - місце проведення самітуВідкрите джерело

Зустріч президентів США та Росії Джозефа Байдена і Володимира Путіна займе п'ять годин. З'явилася програма саміту двох державних лідерів.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на матеріали пресслужби Президента РФ.

Розпорядок зустрічі президентів виглядає наступним чином (час місцевий):

  • 13:00 - прибуття президента РФ Володимира Путіна на віллу Ла-Гранж і спільне фотографування з президентом США Джо Байденом і президентом Швейцарії Гі Пармеленом.
  • 13:15 - початок бесіди двох президентів. Зустріч буде проходити на першому поверсі в бібліотеці вілли.
  • 14:30 - початок переговорів між США і Росією в розширеному складі.
  • 16:15 - друга частина переговорів у розширеному складі.
  • 18:00 - окремі пресконференції президентів США і Росії.

Влада двох: що дасть зустріч очільників Білого дому та КремляЗустріч Байдена з Путіним навряд чи стане проривною. І Україні не варто сподіватися на зрушення у важливих для неї питаннях.

Першим до місця проведення саміту повинен прибути Путін, Байден під'їде трохи пізніше, повідомляє телеканал CNN з посиланням на Білий дім.

На переговорах у розширеному складі будуть присутні Державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Крім них і президентів розширені делегації включатимуть ще щонайменше п'ять осіб кожна. Зустріч не передбачає спільного обіду президентів і представників делегацій.

Нагадаємо, США повідомили в суботу, 12 червня, що Байден візьме участь у сольній пресконференції після того, як два лідери проведуть свою першу особисту зустріч.

Зустріч Путіна і Байдена повинна відбутися 16 червня в Женеві, Швейцарія. На думку журналістів, на зустрічі Байден озвучить масу претензій до Росії.

Раніше президент Росії назвав мету зустрічі з президентом США Джо Байденом. Він хоче відновити контакти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: