Стало відомо, скільки триватиме зустріч Байдена і Путіна

Читать на русском
У Білому домі повідомили, скільки триватиме зустріч Джо Байдена та Володимира Путіна в Женеві.
Слово і діло

Зустріч президентів Джо Байдена і Володимира Путіна триватиме близько чотирьох-п'яти годин, перерв на обід не заплановано.

Про це розповіли представники адміністрації Білого дому, передає Голос Америки.

«Конкретні часові рамки не повідомили, однак підтвердили, що сторони орієнтуються на чотири-п'ять годин перемовин без запланованих перерв чи формального обіду, тож вони «не розділять трапезу», а за результатами саміту російський лідер проведе власну пресконференція, а пізніше американський – свою», – пише видання.

Влада двох: що дасть зустріч очільників Білого дому та КремляЗустріч Байдена з Путіним навряд чи стане проривною. І Україні не варто сподіватися на зрушення у важливих для неї питаннях.

Згідно з планом, Путін прибуде на місце зустрічі о 13:00 за місцевим часом, де його зустріне президент Швейцарії Гі Пармелен, згодом прибуде Байден.

Пармелен проведе їх до кімнати, де відбудуться переговори, а сама дискусія буде за участі лише президентів США і Росії, державного секретаря й голови МЗС Росії й перекладачів.

Високопосадовець адміністрації зазначив, що Байден готувався до цієї «дуже важливої міжнародної події», уважно вивчаючи деталі й говорячи із радниками в уряді та позаурядовими експертами.

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, відбудеться зустріч Байдена і Путіна, яка пройде у Швейцарскій Женеві.

Також вже опубліковано програму зустрічі двох президентів, а у Білому домі озвучили першорядні питання саміту Байден-Путін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: