Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим тиші, є поранені

Читать на русском
За минулу добу бойовики 9 разів обстріляли позицыъ ООС. 1 український військовослужбовець отримав поранення.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу бойовики 9 разів обстріляли позицыъ ООС. 1 український військовослужбовець отримав поранення.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, у районі Авдіївки окупанти двічі обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів. Також у районах Зайцевого, Талаківки та Новоселівки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

Зустріч Байдена та Путіна в Женеві: що відомоДжо Байден і Володимир Путін 16 червня проведуть переговори в Женеві. Що відомо про зустріч – у матеріалі Слово і діло.

У районі Водяного на Приазов'ї окупанти вели вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Біля Новгородського українських захисників обстрілювали з озброєння БМП-1 та ручних протитанкових гранатометів.

У районі Луганського окупанти вели прицільний вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

А в районі Новотошківського наші позиції ворог обстріляв з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Через обстріли один український боєць отримав осколкове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - задовільний.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін за підсумками зустрічі з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом заявив, що у РФ є лиш одне зобов'язання перед Україною - сприяти реалізації Мінських угод.

Як відомо, 16 червня в Женеві відбулися переговори президентів США і Росії. Це перша зустріч лідерів двох країн з моменту обрання Байдена.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: