У Росії є лише одне зобов'язання по Україні – Путін

Читать на русском
У Росії є всього лиш одне зобов'язання перед Україною - сприяти реалізації мінських угод, заявив сьогодні президент РФ Володимир Путін.

У Росії є всього лиш одне зобов'язання перед Україною - сприяти реалізації мінських угод.

Нібито, якщо уряд України готовий почати їхню реалізацію, то РФ піде цим шляхом, заявив президент Росії Володимир Путін за підсумками зустрічі з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом.

«У нас зобов'язання по Україні тільки одне - сприяти реалізації угоди, якщо вона готова до цього, то ми підемо цим шляхом поза всіляким сумнівом», - заявив він.

Нагадаємо, раніше глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що переговори ТКГ по Донбасу треба перенести з Білорусі до Швейцарії або Фінляндії. Він також зазначив, що на сьогодні Білорусь не є нейтральною країною щодо до України, а останні обмеження на пряме сполучення унеможливлять поїздки до Мінську.

А президент Російської Федерації Володимир Путін у квітні говорив, що питання про перенесення засідань ТКГ з Мінську нібито є спробою України ухилитися від врегулювання на Донбасі і «поховати мінські угоди».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: