На Донбасі отримав поранення український військовий

Читать на русском
Українські позиції в районі селища Луганське Бахмутського району були обстріляні ввечері 16 червня. Військовослужбовець отримав осколкове поранення
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Один український військовослужбовець отримав поранення в результаті обстрілу бойовиків позицій Збройних сил України в зоні ООС на Донбасі.

Про це повідомила оперативно-тактична група (ОТГ) «Північ» ввечері в середу, 16 червня.

Українські позиції в районі селища Луганське Бахмутського району були обстріляні ввечері 16 червня. Військовослужбовець отримав осколкове поранення, йому оперативно надали медичну допомогу та доставили до лікувального закладу. Стан його здоров'я задовільний.

Майже 300 обстрілів і чотири жертви: як минув травень в ООССкільки обстрілів було в зоні ООС упродовж травня та яких втрат зазнала Україна, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У відповідь на обстріл противника українські військові відкрили вогонь у відповідь. На місці події працюють представники військової частини та групи оперативного реагування служби правопорядку ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні Рава-Руська міська територіальна громада в Facebook повідомила про те, що в зоні ООС на Донбасі в середу, 16 червня, загинув український військовослужбовець з Львівської області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: