НАБУ обшукує лікарні «Укрзалізниці» – ЗМІ

Читать на русском
У лікарнях УЗ 10 червня проходять обшуки через справу про розкрадання коштів на лікування пацієнтів з COVID-19.
фото з відкритих джерел

У лікарнях «Укрзалізниці» у четвер, 10 червня, проходять обшуки через справу про розкрадання коштів на лікування пацієнтів з COVID-19.

Про це повідомляє УП з посиланням на джерело в антикорупційних органах. За даними видання, слідчі дії проводить НАБУ. Обшуки проходять в медустановах Києва та інших містах.

ВАКС не застосував запобіжний захід експосадовцю філії «Укрзалізниці»Антикорупційний суд розглянув і відмовив у задоволенні клопотання детектива НАБУ про застосування запобіжного заходу підозрюваному.

«Слідчі дії тривають в адміністративних приміщеннях, на лікування пацієнтів це не впливає. Правоохоронці розслідують заволодіння 60 млн гривень. Ці гроші Національна служба здоров'я виділила лікарням «Укрзалізниці». Однак, за даними слідства, заклади не лікували хворих з COVID-19», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 червня в Сумській області на хабарі було затримано співробітника «Укрзалізниці», який за 5 тисяч доларів погодився укласти угоду на поставку питної види зі свердловини, що знаходиться в користуванні управління.

Перед цим у Миколаєві чиновників «Укрзалізниці» викрили на розкраданні дизпального.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: