У Миколаєві чиновників «Укрзалізниці» викрили на розкраданні дизпального

Читать на русском
У Миколаєві СБУ затримала чиновників «Укрзалізниці», які систематично зливали з локомотивів по 100-150 тонн дизельного палива, а потім незаконно збували його.

У Миколаєві СБУ затримала чиновників «Укрзалізниці», які систематично зливали з локомотивів по 100-150 тонн дизельного пального, а потім незаконно збували його.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

«Служба безпеки України в Миколаєві затримала чиновників «Укрзалізниці». Вони щомісяця зливали з локомотивів 100-150 тонн дизпалива і незаконно продавали його. Щомісяця ділки завдавали шкоди в 50 тисяч доларів. Недолік пального міг привести до зривів перевезень залізничним транспортом», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі розповіли, що посадові особи, за попередньою змовою з представниками кримінального середовища, організували механізм розкрадання паливно-мастильних матеріалів госптовариства, а дизпаливо збували через підконтрольні АЗС.

За наявною інформацією, угрупування діяло з грудня минулого року. Правоохоронці затримали сімох учасників банди. Серед них троє посадових особи «Укрзалізниці» та чотири представники кримінальних кіл.

Раніше «Укрзалізниця» відновила карантинні правила для поїздів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: